Alcoholtesten

Beste Alcoholtesten 2023

Best geteste Alcoholtesten kopen: Vergelijking & goedkope prijzen

Offer
Alcoline Alcoholtester (3 stuks) Alcoholtester Frankrijk Ademalcoholtest Sneltest Alcoholtest Wegwerp alcoholtester NF alcoholtester
Voor heel Europa – deze ademalcoholtester voldoet aan de norm NF X 20-702:2014 en de Europese REACH-voorschriften, zodat je hem overal in Europa, inclusief Frankrijk, kunt gebruiken. Eenvoudig in gebruik: verwijder het reageerbuisje van de rand van de ballonnen, blaas Le ballon op, druk de uiteinden van de buis samen en druk de lucht in de ballon door de buis. Snel – binnen 1 minuut levert de test een betrouwbaar en duidelijk resultaat dat het je mogelijk maakt om veilig en verantwoordelijk te rijden. Betrouwbaar – deze alcoholtest wordt geleverd met een handleiding in 3 talen: Nederlands, Frans en Duits en is gekalibreerd op 0,5% (g/l) bloedalcoholgehalte. Draagbaar: de alcoholtest is perfect geschikt voor het opbergen in het dashboardkastje van je auto, jas of tas. Je kunt dus overal met een gevoel van verantwoordelijkheid heen gaan.
Offer
VB VIN BOUQUET Vin Bouquet FIA 210 Alcoholtester, alcoholtester
De alcoholtester is een zeer praktisch apparaat dat dient om het alcoholgehalte te controleren. Door de drie verschillende lichten (groen, geel en rood) wordt het alcoholgehalte in het bloed weergegeven om te bepalen of het rijden veilig is of niet. Snelle reactie van de tekst uitgevoerd. Nauwkeurige resultaten. Het bevat een Engelse handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands) en het gebruik van twee AAA-batterijen is vereist. Dankzij zijn afmetingen van 73 x 39 x 30 mm. en aan je sleutelhanger is hij draagbaar en overal opgeborgen. Het heeft een led die de zaklamp functie maakt.
Offer
Offer
Offer
Alcopass alcoholtester
De 1e Ethylotest is hoogwaardig netwerk, gecertificeerd volgens NF EN 16280: 2012, echt betrouwbaar en nauwkeurig. Compact en handig, 43 g met batterij. Alle 500 tests of ten minste eenmaal per jaar zijn nodig om de eerste twee grenswaarden te bereiken. Chemische elektrosensor, expert-technologie voor betrouwbare en nauwkeurige metingen. Gratis app: iOS en Android – Bluetooth 4.0 LE.
Offer
Alcopass alcoholtester
De 1e Ethylotest is hoogwaardig netwerk, gecertificeerd volgens NF EN 16280: 2012, echt betrouwbaar en nauwkeurig. Compact en handig, 43 g met batterij. Alle 500 tests of ten minste eenmaal per jaar zijn nodig om de eerste twee grenswaarden te bereiken. Chemische elektrosensor, expert-technologie voor betrouwbare en nauwkeurige metingen. Gratis app: iOS en Android – Bluetooth 4.0 LE.
Offer
Geeek Digitale Alcoholtester
Met deze Digitale Alcoholtester ga je vanaf nu veilig de weg op! Met deze digitale alcoholtester kan je overal en altijd je alcoholpromillage meten. Zeer handig om mee te nemen en eenvoudig in gebruik, weet je altijd of je teveel gedronken hebt of niet. Het apparaat heeft een simpel en strak design en is uitgerust met 4 mondstukjes. Je blaast via het mondstukje 3 tot 5 seconden op het apparaat en het alcholpromillage verschijnt op het LED schermpje. Het apparaat gaat ook weer automatisch uit na gebruik. Het werkt op 2x AAA alkaline batterijen die niet inbegrepen zijn.  Kenmerken Digitale Alcoholtester Kleur: zwart Sensor: geavanceerde halfgeleiders oxide alcohol sensor Detecteren bereik: 0.00 %- 0,19 % bac( 0,0- 1,9 g/l) Nauwkeurigheid: +/- 0,01 % bac( 0,1 g/l) Opwarmtijd: binnen 10 seconden Responstijd: binnen 5 seconden Bedrijfstemperatuur: 10degree~ 40 graden Omgevingstemperatuur: 40 % ~ 90 % 
Offer
Clatronic AT 3605 alcoholtester
Alcoholtester in een aantrekkelijk ontwerp Meting stand-by functie 2 digitale LCD-schermen Optische waarschuwing bij 0,2 % en 0,5 % Weergave in delen per duizend en g/l van 0,0 tot 1,9% (rood verlicht)
Offer
Le ballon Le Ball 550105 alcoholtester
1 x chemische alcoholtester voor jonge bestuurders. Meet een alcoholgehalte van 0,2 g/l bloed 0,1 mg/l uitademt. Alcoholtester gecertificeerd volgens norm NF x 20-702: 2014. Alcoholtester gemaakt in Frankrijk, bevat geen chroom.
Offer
Offer
Oumefar Alcoholtester, LED-scherm Draagbare Ademalcoholtester 200mAh 3 Kleuren die ABS-shell voor Werk Aangeven
LED-display: LED-scherm biedt duidelijke en gemakkelijk leesbare weergave van testresultaten, met 3 kleuren die het veiligheidsniveau aangeven. Netheid en hygiëne: In tegenstelling tot traditionele testers heeft het apparaat geen mondstuk nodig, waardoor een schone en hygiënische testervaring wordt gegarandeerd. Geavanceerde sensoren: Geavanceerde sensoren met hoge nauwkeurigheid zorgen voor nauwkeurige en snelle detectie van de alcoholconcentratie in het bloed voor betrouwbare resultaten. Contactloos testen: de tester ondersteunt contactloos testen, snelle alcoholconcentratietest door te blazen, zonder fysiek contact voor een gezondere en veiligere ervaring. Compact en draagbaar: deze compacte tester kan gemakkelijk in uw zak of tas worden meegenomen, waardoor hij erg handig is om onderweg te gebruiken.
Offer
Omabeta Ademalcoholtester, draagbare alcoholtester die ABS snelle reactie blaast voor persoonlijk gebruik
Ademalcoholtester, draagbare alcoholtester die ABS snelle reactie blaast voor persoonlijk gebruik
Offer
ASCOZY Alcoholtester, draagbare alcoholtester, politietest, met 16 mondstukken en 1 opbergdoos, professionele halfgeleidersensor, ademalcoholtester met digitaal lcd-display
【Bediening met één knop】de alcoholtester is extreem eenvoudig te bedienen. Plaats gewoon de drie 1,5 V AAA-batterijen in, druk 1 seconde lang op de aan/uit-schakelaar om de alcoholtester in te schakelen, voer een 10 seconden opwarmfase uit, blaas 5-10 seconden lang in de ademhalator, het LCD-scherm met blauwe achtergrondverlichting geeft direct het testresultaat aan. De derde meting is het meest nauwkeurig. 【Compact en draagbaar design】de alcoholanalysator met mini-formaat, klein genoeg om hem in je auto, handtas, rugzak of aktetas op te bergen, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. 【Snelle, zeer nauwkeurige sensor】 Alcoholtester met geavanceerde halfgeleidersensortechnologie, je kunt de exacte alcoholconcentratie in het bloed bepalen en vervolgens beoordelen of hij kan rijden of niet. 【3 meeteenheden】er zijn 3 maateenheden om uit te kiezen, % bak, ‰ bak, mg/l. Na het drinken wordt aanbevolen om 20 minuten te wachten voordat je een test uitvoert, omdat 20 minuten ongeveer voor alcohol in beslag neemt. Wacht na de laatste test ten minste 3 minuten voordat je met de volgende test begint. 【16 verwisselbare mondstukken】de alcoholtester wordt geleverd met 16 mondstukken, die kunnen worden gereinigd en gerecycled. De stroomvoorziening van 3 AAA-batterijen, 1 alcoholtester, 1 handleiding (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands), 1 opbergtas.
Offer
SRMAN Draagbare Blaastest voor Alcoholtester met LED-Scherm Digitaal Display Oplaadbare Automatische Ademalcoholtest
3. LED-display Duidelijke aflezing, contrast LED-display is gemakkelijk te met twee eenheidswaarden. Feature: 1. Klein en draagbaar, geen blaaspijp secundaire vervuiling te voorkomen, contactloze ademhaling helpt kweekbacteriën te voorkomen 2. Snelle test en tijdige resultaten, het duurt slechts 20 seconden van blazen produceren van resultaten (10 seconden voor voorverwarmen, 3-5 seconden voor blazen en binnen 5 seconden voor reactie) 4. Rood-oranje-groene 3-kleuren indicator geeft alcoholconcentratie aan, Gewicht: 0.12566348934 ponden, Fabrikant: SRMAN

Top 10 – beste Alcoholtesten (Prijs/Kwalitet)

Op eBay staat een Alcoholtesten-Bestenliste, die uitstekend geschikt is voor het maken van een vergelijking en het vinden van de juiste producten. Onder hen zijn er natuurlijk verschillende testwinnaars. Want er is een goede reden waarom dit de meest populaire producten van de klanten zijn, die ook zeer goed verkopen. Omdat het aantal klanten zo groot is, vertegenwoordigen de producten die hier het best verkopen een goede aanbeveling voor de aankoop. Vaak is de verkoop van deze producten zelfs over een langere periode uitstekend geweest.

Hoe tevreden de klanten zijn met het betreffende product blijkt heel goed uit de reviews en evaluaties geschreven door de kopers. Maar natuurlijk moet iedere koper zelf weten wat hij wil en welke eisen hij aan het Alcoholtesten product stelt.

Het is ook aan te raden om een aantal klantbeoordelingen te lezen. Omdat veel producten om een subjectieve reden een slechte beoordeling krijgen. Dit betekent echter niet dat het genoemde negatieve aspect u ook moet storen.


Consumentenbond Koopadvies voor Alcoholtesten

Er zijn tal van redenen om te zoeken naar goedkope Alcoholtesten voor een goede prijs. Misschien bent u een koopjesjager die er gewoonweg van geniet om de beste prijs te vinden voor het product dat u wilt hebben. Of u wilt een product maar één keer uitproberen voor beginners. De goedkoopste aanbiedingen vind je meestal op eBay, de goedkopere producten – zelfs de testwinnaars – zijn zelden te vinden bij andere aanbieders.

Er zijn echter een aantal dingen waar je je bewust van moet zijn voordat je Alcoholtesten koopt. Allereerst moet u de volgende vragen zelf beantwoorden:

  • Hoeveel wil ik uitgeven?
  • Moet het eerder een goedkoop product of een merkapparaat zijn?
  • Welke maat, kleur en kenmerken moet het product hebben?
  • Waar is het ideale gewicht?
  • Zijn er ervaringen of testrapporten voor het betreffende product?
  • Hoe waarderen klanten het Alcoholtesten product?

Interessante Alcoholtesten video’s

Als u wilt dat wij u helpen bij de aankoop van Alcoholtesten, is de eerste vraag precies wat u wilt. Want misschien heb je al een soortgelijk product en wil je het vervangen, bijvoorbeeld als je een vergelijking hebt gemaakt en de huidige testwinnaar wilt kopen.

Misschien bent u op zoek naar een goedkoop Alcoholtesten product om mee te beginnen, dat u uitgebreid wilt testen om uw eerste ervaring op te doen. Het maakt niet uit waarom u op zoek bent, wij zullen altijd proberen om u te ondersteunen buiten de test, zodat u het best mogelijke item voor uw behoeften te vinden.

Natuurlijk kunnen we hier een collectie producten presenteren, maar dat helpt u niet. Integendeel, je zou alleen ontevreden en gefrustreerd zijn na de aankoop, omdat je niet de mogelijkheid hebt om te vergelijken. Daarom geven wij u hier een compilatie van goede Alcoholtesten, die vaak gekocht worden en goede recensies hebben ontvangen van de kopers.


Verdere bronnen en links

Zodra u deze vragen voor uzelf heeft beantwoord, kunt u daadwerkelijk van start gaan. Op deze pagina bieden wij u verschillende gereedschappen waarmee u het juiste Alcoholtesten product kunt vinden.

Wat we niet konden opnemen in de productvergelijkingwordt zeker bepaald door onze links naar de nuttige informatie die u nodig heeft. Een kleine extra zoekopdracht is altijd geschikt. De links leiden ook tot uitgebreide vergelijkingen van overeenkomstige producten:

We hopen dat we u op uw weg een goede ondersteuning hebben gegeven. We hebben de producten echter niet zelf getest, en zelfs de handige vergelijkingswinnaars maken we niet bekend. Maar op deze pagina bieden we je de bestsellers en highscores van eBay in een duidelijke vorm.

[Recensies: 364 /// Artikel gemiddeld gewaardeerd met: 4.56 van 5.]

Plaats een reactie