Audio-Interfaces

Beste Audio-Interfaces 2023

Best geteste Audio-Interfaces kopen: Vergelijking & goedkope prijzen

Offer
M-Audio Air 192 8 audio interface
Naast vier super klinkende in- en uitgangen, beschikt de M-Audio 192 8 audio en MIDI interface over een USB 3 connectie waardoor latency tot het verleden behoort. Tevens ondersteunt hij een audioresolutie van 24-bit/192 kHz.
Offer
Fluid Audio SRI-2 audio interface
De Fluid Audio SRI-2 combineert een audio interface en een monitor controller in één handige behuizing. Erg praktisch als je een kleine interface zoekt en twee sets studiomonitoren wilt aansluiten.
Offer
Zoom U-24 Audio Interface
Ingang Micro-B voor netadapter optioneel DC 5 V/1 A (ad-17) Levering met handleiding en USB-kabel – software Ableton Live 9 Lite om te downloaden Gewicht: 285 g – afmetingen (mm): 92,3 (L) x 191,8 (D) x 42,7 (H)
Offer
ESI U24 XL 24-bit USB-Audio-Interface met S/PDIF I/O
Productomschrijving: ESI U24 XL Producttype: 24 bit Optisch/Coaxiale ingang/uitgang/uitgang/uitgang jack & Cubase LE Interface: USB Kleur: zilver
Offer
Motu M2 audio interface
Uitgerust met twee in- en uitgangen en Motu's befaamde ESS Sabre32 DAC-technologie belooft de M2 wederom een dijk van een interface te zijn. De converters aanwezig in de M2 vind je ook in interfaces die veel duurder zijn.
Offer
Zoom UAC-232 32-bit audio interface
Zoom zet met deze UAC-232 een 32-bit float point audio interface in de markt om de veeleisende musicus tegemoet te treden die meer verwacht van zijn of haar opnamen. Altijd super hoge kwaliteit opnamen waar je je ook bevindt.
Offer
Motu M6 USB-C audio interface
Motu brengt ons met zijn M6 de volgende iteratie interfaces in de M-serie. Best in class is in dit geval niet zo maar een marketingterm, aangezien je een top conversie krijgt naast een kleuren display en voldoende i/o.
Offer
Audient iD24 USB-C Audio Interface 10"/14out High Performance Audio Interface & Monitor Cntrl
2 x Class-A Audient Console Mic Preamps: Elke iD-interface is voorzien van de Audient Console Mic Preamp, hetzelfde discrete circuitontwerp als in onze gerenommeerde opnameconsole de ASP8024-HE. De twee Audient Console-microfoonvoorversterkers van de iD24 zijn ontworpen om ultraweinig ruis en lage vervorming te leveren met een vleugje klassieke analoge warmte. Toonaangevende AD/DA-converters: Hoor elke nuance, elk aspect van uw audio met de toonaangevende converters van iD24. Met 32-bits DAC-convertertechnologie en een dynamisch bereik van 126 dB zorgen de iD24s-converters ervoor dat u subtiele details hoort, problematische problemen identificeert en betere mixbeslissingen neemt. Ervaar opmerkelijke helderheid vanaf het moment dat u op play drukt. 1 x ADAT Input & Output maakt uitbreidbaarheid mogelijk: Wees klaar om uit te breiden wanneer u grotere sessies wilt aanpakken, zoals het opnemen van drums of een live band met de optische invoer- en uitvoeraansluitingen van de iD24. Met ondersteuning van zowel ADAT als SPDIF, iD24 kunt u uw I/O stimuleren door maximaal 8 kanalen microfoonvoorversterkers aan uw installatie toe te voegen. 2 x volledig gebalanceerde inzetstukken: Integreer uw favoriete buitenboordmotor FX voorafgaand aan de conversie en begin met het creëren van signaalketens die het allerbeste wedijveren. De wisselplaat retourneert u ook directe toegang tot de A/D-converters die het schoonst mogelijke signaalpad bieden, waardoor het ideaal is voor print-backs of het integreren van buitenboordlijnniveaubronnen. Toewijsbare monitorbediening: Versnel uw workflow met de drie programmeerbare functieknoppen van de iD24. Wijs een van de geavanceerde bewakingsfuncties, waaronder Speaker Select, Talkback, Polarity Invert of Mono Sum, toe aan een van de F-knoppen en neem snel de controle over uw sessie.
Offer
Audient iD24 USB audio interface
Audient haalt met deze iD24 een super capabele audio interface met indrukwekkende specificaties naar je thuisstudio. Twee console-kwaliteit preamps gecombineerd met uitstekende conversie en uitbreidbaar via ADAT.
Offer
Avid MBox Studio USB-C audio interface met DSP
MBOX Studio is de volgende iteratie op de originele MBOX uit de jaren 90. Dit keer echter is de MBOX voorzien van een eigentijdse behuizing, up-to-date converters, DSP-effecten en talrijke I/O.
Offer
RME MADIface USB audio interface
De MADIface USB van RME is een USB 2.0 audio-interface voorzien van 64 digitale in- en 64 digitale uitgangen via MADI. De interface heeft zeer stabiele drivers en is geschikt voor PC en Mac.
Offer
RME Babyface PRO FS audio interface
RME is een begrip in de wereld van conversie en audio interfaces en de Babyface Pro heeft zijn sporen al lang verdiend. Echter, deze Babyface Pro FS heeft zo mogelijk nog een flink aantal verbeteringen aan boord!
Offer
RME Digiface AES USB audio interface
Het machtige RME lanceert met de Digiface AES wederom een monster van een audio interface! Naast twee combi XLR-jack-ingangen en de gebruikelijke monitoruitgangen, beschikt de Digiface AES over AES en ADAT-in- en uitgangen.
Offer
Antelope Audio MRC remote controller voor Atmos Ready audio interfaces
Deze hardware remote van Antelope Audio, eenvoudig genaamd 'MRC', is bedoeld om een tactiele bediening te realiseren van het multi-channel monitoren van audio interfaces van Antelope Audio. Zoals de Galaxy 32 en Orion 32+ G4.
Offer
Aatraay Interface Floppy 15×11×3 Usb2.0 Hdaudio Floppy Voorpaneel 3.5 9Pin Naar 2 Usb2.0 Interface met Mic Audio
front io-paneel, desktopcomputer frontpaneel usb, converteer een ongebruikte 3.5 diskettestationruimte in 2 usb 2.0-interface en hd-interface microfooninterface duurzaam in gebruik stevige metalen constructie is bestand tegen slijtage en zorgt voor langdurig gebruik. plug and play, geen voeding nodig. functie zet een ongebruikte 3.5 diskettestationruimte om in 2 usb 2.0-interface en hd-interface microfooninterface stevige metalen constructie is bestand tegen slijtage, usb 3.1 en usb-c 3.5 frontpaneelbehuizing, voor langdurig gebruik. plug and play, heb geen voeding nodig. zet een ongebruikte 3.5 floppy drive ruimte om in 2 usb 2.0 interface en hd interface microfoon interface 3.5 floppy disk 5.25 floppy drive usb back bay voorpaneel connector usb panel mount

Top 10 – beste Audio-Interfaces (Prijs/Kwalitet)

Op eBay staat een Audio-Interfaces-Bestenliste, die uitstekend geschikt is voor het maken van een vergelijking en het vinden van de juiste producten. Onder hen zijn er natuurlijk verschillende testwinnaars. Want er is een goede reden waarom dit de meest populaire producten van de klanten zijn, die ook zeer goed verkopen. Omdat het aantal klanten zo groot is, vertegenwoordigen de producten die hier het best verkopen een goede aanbeveling voor de aankoop. Vaak is de verkoop van deze producten zelfs over een langere periode uitstekend geweest.

Hoe tevreden de klanten zijn met het betreffende product blijkt heel goed uit de reviews en evaluaties geschreven door de kopers. Maar natuurlijk moet iedere koper zelf weten wat hij wil en welke eisen hij aan het Audio-Interfaces product stelt.

Het is ook aan te raden om een aantal klantbeoordelingen te lezen. Omdat veel producten om een subjectieve reden een slechte beoordeling krijgen. Dit betekent echter niet dat het genoemde negatieve aspect u ook moet storen.


Consumentenbond Koopadvies voor Audio-Interfaces

Er zijn tal van redenen om te zoeken naar goedkope Audio-Interfaces voor een goede prijs. Misschien bent u een koopjesjager die er gewoonweg van geniet om de beste prijs te vinden voor het product dat u wilt hebben. Of u wilt een product maar één keer uitproberen voor beginners. De goedkoopste aanbiedingen vind je meestal op eBay, de goedkopere producten – zelfs de testwinnaars – zijn zelden te vinden bij andere aanbieders.

Er zijn echter een aantal dingen waar je je bewust van moet zijn voordat je Audio-Interfaces koopt. Allereerst moet u de volgende vragen zelf beantwoorden:

  • Hoeveel wil ik uitgeven?
  • Moet het eerder een goedkoop product of een merkapparaat zijn?
  • Welke maat, kleur en kenmerken moet het product hebben?
  • Waar is het ideale gewicht?
  • Zijn er ervaringen of testrapporten voor het betreffende product?
  • Hoe waarderen klanten het Audio-Interfaces product?

Interessante Audio-Interfaces video’s

Als u wilt dat wij u helpen bij de aankoop van Audio-Interfaces, is de eerste vraag precies wat u wilt. Want misschien heb je al een soortgelijk product en wil je het vervangen, bijvoorbeeld als je een vergelijking hebt gemaakt en de huidige testwinnaar wilt kopen.

Misschien bent u op zoek naar een goedkoop Audio-Interfaces product om mee te beginnen, dat u uitgebreid wilt testen om uw eerste ervaring op te doen. Het maakt niet uit waarom u op zoek bent, wij zullen altijd proberen om u te ondersteunen buiten de test, zodat u het best mogelijke item voor uw behoeften te vinden.

Natuurlijk kunnen we hier een collectie producten presenteren, maar dat helpt u niet. Integendeel, je zou alleen ontevreden en gefrustreerd zijn na de aankoop, omdat je niet de mogelijkheid hebt om te vergelijken. Daarom geven wij u hier een compilatie van goede Audio-Interfaces, die vaak gekocht worden en goede recensies hebben ontvangen van de kopers.


Verdere bronnen en links

Zodra u deze vragen voor uzelf heeft beantwoord, kunt u daadwerkelijk van start gaan. Op deze pagina bieden wij u verschillende gereedschappen waarmee u het juiste Audio-Interfaces product kunt vinden.

Wat we niet konden opnemen in de productvergelijkingwordt zeker bepaald door onze links naar de nuttige informatie die u nodig heeft. Een kleine extra zoekopdracht is altijd geschikt. De links leiden ook tot uitgebreide vergelijkingen van overeenkomstige producten:

We hopen dat we u op uw weg een goede ondersteuning hebben gegeven. We hebben de producten echter niet zelf getest, en zelfs de handige vergelijkingswinnaars maken we niet bekend. Maar op deze pagina bieden we je de bestsellers en highscores van eBay in een duidelijke vorm.

[Recensies: 195 /// Artikel gemiddeld gewaardeerd met: 4.29 van 5.]

Plaats een reactie