Behendigheidsspelletjes

Beste Behendigheidsspelletjes 2021

Best geteste Behendigheidsspelletjes kopen: Vergelijking & goedkope prijzen

Offer
TOM behendigheidsspel 4 x 5 cm 4 stuks - Rood,Groen
TOM behendigheidsspelletjes Probeer de balletjes netjes neer te leggen of manoeuvreer je door het doolhof heen, lukt dit jou? Op elk spelletje staat een leuk dier afgebeeld. De mini-spellen zijn per vier verpakt, ideaal als uitdeelcadeautje! Specificaties: Kleur: rood, groen Geslacht:
Offer
Behendigheidsspel "Mega"
Bij dit spel is actie nodig! De speelbal moet met behulp van de touwen, van onder naar boven in de doeldriehoek geraken, zonder dat hij onderweg in een gat valt. Behendigheid, concentratie en een vaste hand zijn vereist! De beide identieke speelborden bieden de mogelijkheid om een spannende wedstrijd te houden tussen twee spelers. Lxbxh 105x58x110 cm.
Offer
Beleduc Behendigheidsspel "El Gecko"
Beleduc behendigheidsspel El Gecko hoog stapelen en winnen - Het Beleduc behendigheidsspel El Gecko bestaat uit n - 2-delige rocking rock, 18 hagedissen elk in 6 vormen en 6 kleuren en - 1 kleurenkubus. Alle componenten zijn gemaakt van hout. De spelers gooien de dobbelstenen - afhankelijk van de kleur is het belangrijk om het overeenkomstige reptiel op de rotsachtige rots te stapelen en later op de andere hagedissen. Zodra een gekko valt, wordt de andere speler uitgeschakeld. Degene die aan het einde nog in het spel zit, wint. - Product details - Materiaal hout - Afmetingen rotsbodem LxBxH 16x4x2 cm - Afmetingen rotsbodem bovendeel LxBxH 17x4,3x2 cm - Voor 2-6 spelers - Vanaf 4 jaar
Offer
Bandito Behendigheidsspel "Giant Mikado"
Bandito-behendigheidsspel Riesenmikado de populaire klassieker - Deze 25 gekleurde houten stokjes van de gigantische Mikados zijn erg leuk voor jong en oud. Het spel wordt gespeeld op de weide volgens de klassieke Mikado-regels. - Product details - 25 kleurrijke, gigantische houten mikadostokken - Materiaal eucalyptushout - Lengte 90 cm - 11 mm - Incl. Opbergzak.
Offer
Djeco Behendigheidsspel Totem Zen
Djeco Behendigheidsspel Totem Zenbr/br/Totem Zen is een behendigheids- en manipulatiespel van Djeco voor kinderen vanaf 6.br/Het spel bevat 26 kaarten, 4 tuinen, 4 paar eetstokjes, 4 eetstokjes, 76 stukken hout en de spelregels.br/2 tot 4 spelers.br/Duur van een spel: ongeveer 15 minuten.
Offer
Hape Behendigheidsspel Ringo Race
HAPE RinGo Race behendigheidsspel Elke speler kiest één kleur. Gooi om de beurt met de dobbelsteen om een kleurencombinatie te krijgen. Wanneer je een kleurencombinatie hebt probeer je om de overeenkomstige gekleurde ringen te bemachtigen en om je vingers te schuiven. Wanneer je dit voor elkaar hebt schud je de rammelaarbeker. Als de combinatie juist is mag je één ring om de staaf schuiven. Als de combinatie fout is, moet je een van je ringen teruggeven. De winnaar is degene die als eerste vier ringen om zijn staaf heeft. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Diameter spelring: 26,5 cm Aantal spelers: 2-4 Spelduur: 0-15 minuten Taal handleiding: Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands en Portugees Leeftijd: vanaf 4 jaar Inhoud: 1 Spelring 1 Rammelaarbeker 1 Handleiding 2 Dobbelstenen 4 Staven 62 Ringen
Offer
Heutink Behendigheidsspel Foam Set à 3
Gooi de bal zowel vooruit als omhoog en vang deze op met de ring. Lukt het je in 1 x? De bal zit aan een elastiek zodat deze niet weg kan rollen. Dus blijven proberen. Het geheel is in foam uitgevoerd. Formaat ring: 38 cm (l). Formaat bal: 7 cm (ø).
Offer
Moses behendigheidsspel Up and Down geel 10 cm - Geel
Moses behendigheidsspel Up and Down Beschik jij over stalen zenuwen? Weet jij met loepzuivere precisie en in opperste concentratie de metalen kogeltjes op hun plek te krijgen? Gegarandeerd urenlang spanning en spelplezier voor jong en oud. Specificaties: Kleur: geel Geslacht:
Offer
Goki behendigheidsspel hout hert - Groen
Goki behendigheidsspel Probeer met dit leuke behendigheidsspel ervoor te zorgen dat het balletje in het gat rolt. Door het spel van links naar rechts en van boven naar beneden te bewegen, stuur je de bal door het doolhof heen. Specificaties: Afmetingen: 6,5 x 6,5 x 2 cm Materiaal:
Offer
Moses behendigheidsspel Up and Down rood 10 cm - Rood
Moses behendigheidsspel Up and Down Beschik jij over stalen zenuwen? Weet jij met loepzuivere precisie en in opperste concentratie de metalen kogeltjes op hun plek te krijgen? Gegarandeerd urenlang spanning en spelplezier voor jong en oud. Specificaties: Kleur: rood Geslacht:
Offer
Kid O behendigheidsspel Safari 5 cm rood - Rood
Kid O Safari behendigheidsspel Leuk behendigheidsspel waarbij alle vier de balletjes in de gaatjes terecht moeten komen. Ideaal tijdens het wachten in de wachtkamer! Specificaties: Kleur: rood Geslacht: junior Materiaal: kunststof Afmetingen: 50 x 50 x 12 mm (L x B x H) Leeftijd: vanaf 3
Offer
Eddy Toys behendigheidsspel water 8,5 cm geel - Geel
Eddy Toys behendigheidsspel Lukt het jou om alle balletjes in de gleufjes te krijgen? Let op, dit spel is verslavend! Specificaties: Kleur: geel Materiaal: kunststof Geslacht: junior Afmetingen: 8,5 x 6,5 x 3,5 cm (L x B x D) Aantal spelers: 1 Leeftijd: vanaf 3 jaar
Offer
Mixlore Behendigheidsspel Don't Sweat It
MIXLORE Don't Sweat It behendigheidsspel Don't Sweat It is een hilarisch partyspel, waarbij je zo snel mogelijk een bepaald aantal Move-kaarten moet zien te verzamelen door een reeks van bewegingen uit te voeren, zoals lopen als een zombie of het bespelen van een luchtgitaar. Iedere speler krijgt een eigen, gekleurde zweetband. Vervolgens draai je kaarten van de stapel open, totdat er twee kaarten met de kleur van een andere speler op tafel liggen. De speler met die kleur zweetband is jouw tegenstander tijdens de uitdaging. Jij en je tegenstander trachten zo goed mogelijk de bewegingen van alle open kaarten op volgorde uit te beelden. De eerste speler die alle bewegingen gemaakt heeft en de bal op tafel weet te grijpen, wint deze ronde en mag één Move-kaart pakken. Bij een spel met drie spelers moet je zeven kaarten verzamelen om te winnen. Bij een spel voor vier tot zes spelers zijn vijf kaarten voldoende voor de winst. Hilarisch spel dat goed is voor een geweldige avond! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior, unisex Aanbevolen leeftijd: vanaf 8 jaar Aantal spelers: 3 tot 6 spelers Speeltijd: 20 minuten Spelsoort: behendigheidsspel Taal: Nederlands Speleditie: standaard editie Inhoud: 1 Bal 6 Zweetbanden 120 Kaarten Spelregels
Offer
Tactic Behendigheidsspel Dosa 1-6 Spelers
TACTIC behendigheidsspel Dora Draai, gooi of werp de Dosa en mik hem precies op zijn doel! Dit spiksplinternieuwe spel gaat om vaardigheid en veel oefenen. Mik de Dosa precies goed en probeer de hoogste score te halen! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 9 jaar Taal: Nederlands, Frans, Engels, Duits en Pools Aantal spelers: 1-6 Speelduur: 1 tot 30 minuten Inhoud: 4 Spelborden 3 Dosa schijven 20 siliconen stickers 1 Dosa opbergzak 1 Scoreblok Handleiding
Offer
Kid O behendigheidsspel Safari 5 cm groen - Groen
Kid O Safari behendigheidsspel Leuk behendigheidsspel waarbij alle vier de balletjes in de gaatjes terecht moeten komen. Ideaal tijdens het wachten in de wachtkamer! Specificaties: Kleur: groen Geslacht: junior Materiaal: kunststof Afmetingen: 50 x 50 x 12 mm (L x B x H) Leeftijd: vanaf

Top 10 – beste Behendigheidsspelletjes (Prijs/Kwalitet)

Op eBay staat een Behendigheidsspelletjes-Bestenliste, die uitstekend geschikt is voor het maken van een vergelijking en het vinden van de juiste producten. Onder hen zijn er natuurlijk verschillende testwinnaars. Want er is een goede reden waarom dit de meest populaire producten van de klanten zijn, die ook zeer goed verkopen. Omdat het aantal klanten zo groot is, vertegenwoordigen de producten die hier het best verkopen een goede aanbeveling voor de aankoop. Vaak is de verkoop van deze producten zelfs over een langere periode uitstekend geweest.

Hoe tevreden de klanten zijn met het betreffende product blijkt heel goed uit de reviews en evaluaties geschreven door de kopers. Maar natuurlijk moet iedere koper zelf weten wat hij wil en welke eisen hij aan het Behendigheidsspelletjes product stelt.

Het is ook aan te raden om een aantal klantbeoordelingen te lezen. Omdat veel producten om een subjectieve reden een slechte beoordeling krijgen. Dit betekent echter niet dat het genoemde negatieve aspect u ook moet storen.


Consumentenbond Koopadvies voor Behendigheidsspelletjes

Er zijn tal van redenen om te zoeken naar goedkope Behendigheidsspelletjes voor een goede prijs. Misschien bent u een koopjesjager die er gewoonweg van geniet om de beste prijs te vinden voor het product dat u wilt hebben. Of u wilt een product maar één keer uitproberen voor beginners. De goedkoopste aanbiedingen vind je meestal op eBay, de goedkopere producten – zelfs de testwinnaars – zijn zelden te vinden bij andere aanbieders.

Er zijn echter een aantal dingen waar je je bewust van moet zijn voordat je Behendigheidsspelletjes koopt. Allereerst moet u de volgende vragen zelf beantwoorden:

  • Hoeveel wil ik uitgeven?
  • Moet het eerder een goedkoop product of een merkapparaat zijn?
  • Welke maat, kleur en kenmerken moet het product hebben?
  • Waar is het ideale gewicht?
  • Zijn er ervaringen of testrapporten voor het betreffende product?
  • Hoe waarderen klanten het Behendigheidsspelletjes product?

Interessante Behendigheidsspelletjes video’s

Als u wilt dat wij u helpen bij de aankoop van Behendigheidsspelletjes, is de eerste vraag precies wat u wilt. Want misschien heb je al een soortgelijk product en wil je het vervangen, bijvoorbeeld als je een vergelijking hebt gemaakt en de huidige testwinnaar wilt kopen.

Misschien bent u op zoek naar een goedkoop Behendigheidsspelletjes product om mee te beginnen, dat u uitgebreid wilt testen om uw eerste ervaring op te doen. Het maakt niet uit waarom u op zoek bent, wij zullen altijd proberen om u te ondersteunen buiten de test, zodat u het best mogelijke item voor uw behoeften te vinden.

Natuurlijk kunnen we hier een collectie producten presenteren, maar dat helpt u niet. Integendeel, je zou alleen ontevreden en gefrustreerd zijn na de aankoop, omdat je niet de mogelijkheid hebt om te vergelijken. Daarom geven wij u hier een compilatie van goede Behendigheidsspelletjes, die vaak gekocht worden en goede recensies hebben ontvangen van de kopers.


Verdere bronnen en links

Zodra u deze vragen voor uzelf heeft beantwoord, kunt u daadwerkelijk van start gaan. Op deze pagina bieden wij u verschillende gereedschappen waarmee u het juiste Behendigheidsspelletjes product kunt vinden.

Wat we niet konden opnemen in de productvergelijkingwordt zeker bepaald door onze links naar de nuttige informatie die u nodig heeft. Een kleine extra zoekopdracht is altijd geschikt. De links leiden ook tot uitgebreide vergelijkingen van overeenkomstige producten:

We hopen dat we u op uw weg een goede ondersteuning hebben gegeven. We hebben de producten echter niet zelf getest, en zelfs de handige vergelijkingswinnaars maken we niet bekend. Maar op deze pagina bieden we je de bestsellers en highscores van eBay in een duidelijke vorm.

[Recensies: 408 /// Artikel gemiddeld gewaardeerd met: 4.11 van 5.]

Plaats een reactie