Lintzaag

Beste Lintzaag 2020

Best geteste Lintzaag kopen: Vergelijking & goedkope prijzen

ONZE EERSTE KEUZE
DE TWEEDE KEUZE
Merk
LUMBERJACK BS228 9Einhell TC-SB 200/1 Lintzaag - 250 W - Uitlading: 200 mm - Lengte zaagband: 1400GN5078 Silverline Lintzaag Mes 10tpi DIY elektrisch Gereedschap AccessoiresGN5079 Silverline Lintzaag Mes 14tpi DIY elektrisch Gereedschap Accessoires
LinkLUMBERJACK BS228 9" LINTZAAGEinhell TC-SB 200/1 Lintzaag - 250 W - Uitlading: 200 mm - Lengte zaagband: 1400GN5078 Silverline Lintzaag Mes 10tpi DIY elektrisch Gereedschap AccessoiresGN5079 Silverline Lintzaag Mes 14tpi DIY elektrisch Gereedschap Accessoires
Testresultaat
Platz 11,2Sehr gut
Platz 21,4Sehr gut
Platz 31,8Sehr gut
Platz 42,2Gut
Sterkte
 • Nieuw,
 • Merk: Lumberjack
 • MPN: BS228
 • Nieuw: Overige (zie details), Beschadigde verpakking.
 • Merk: Einhell
 • MPN: Does Not Apply
 • Nieuw,
 • Brand: Silverline
 • Merk: NL-868739
 • MPN: NL-868739
 • Onderdeelnummer fabrikant: Silverline
 • Nieuw,
 • Brand: Silverline
 • Merk: NL-675295
 • MPN: NL-675295
 • Onderdeelnummer fabrikant: Silverline
OffertePrijs checkenPrijs checkenPrijs checkenPrijs checken
ONZE EERSTE KEUZE
LUMBERJACK BS228 9
Merk
Sterkte
 • Nieuw,
 • Merk: Lumberjack
 • MPN: BS228
Einhell TC-SB 200/1 Lintzaag - 250 W - Uitlading: 200 mm - Lengte zaagband: 1400
Merk
Sterkte
 • Nieuw: Overige (zie details), Beschadigde verpakking.
 • Merk: Einhell
 • MPN: Does Not Apply
DE TWEEDE KEUZE
GN5078 Silverline Lintzaag Mes 10tpi DIY elektrisch Gereedschap Accessoires
Merk
Sterkte
 • Nieuw,
 • Brand: Silverline
 • Merk: NL-868739
 • MPN: NL-868739
 • Onderdeelnummer fabrikant: Silverline
GN5079 Silverline Lintzaag Mes 14tpi DIY elektrisch Gereedschap Accessoires
Merk
Sterkte
 • Nieuw,
 • Brand: Silverline
 • Merk: NL-675295
 • MPN: NL-675295
 • Onderdeelnummer fabrikant: Silverline
Het beste product in deze categorie heet LUMBERJACK BS228 9" LINTZAAG en wordt geproduceerd door de fabrikant . Het product is momenteel de bestseller op eBay en je kunt het kopen voor de gunstige prijs van slechts € 219,00 (vanaf: 3. November 2018, 20:34 klok). Onze aanbeveling: Maak altijd een prijsvergelijking om geld te besparen bij online bestellen. Testrapporten van Consumentenbond voor dit product kunnen ook beschikbaar zijn. U vindt ze verderop op de huidige pagina.


Top 10 – beste Lintzaag (Prijs/Kwalitet)

Op eBay staat een Lintzaag-Bestenliste, die uitstekend geschikt is voor het maken van een vergelijking en het vinden van de juiste producten. Onder hen zijn er natuurlijk verschillende testwinnaars. Want er is een goede reden waarom dit de meest populaire producten van de klanten zijn, die ook zeer goed verkopen. Omdat het aantal klanten zo groot is, vertegenwoordigen de producten die hier het best verkopen een goede aanbeveling voor de aankoop. Vaak is de verkoop van deze producten zelfs over een langere periode uitstekend geweest.

ONZE EERSTE KEUZE
LUMBERJACK BS228 9
LUMBERJACK BS228 9" LINTZAAG*

Lumberjack BS228 9 Lintzaag Naast een brede lijn van grotere, hoge kwaliteit professionele lintzagen, introduceert Lumberjack nu ook een kleiner, semi-professioneel model lintzaag de BS228 voor op de werkbank. Het grote verschil tussen de Lumberjack BS228 vergeleken met andere machines in de markt, is dat op de Lumberjack de industri le elementen van de grotere machines zijn toegepast. De krachtige 300 W professionele motor en het robuuste werkblad met aluminium geleider maken nauwkeurig werken tot een standaard bij Lumberjack. Het zaagblad wordt zowel aan de onderzijde als aan de bovenkant geleid door kogellagers. Een metalen frame en deuren (geen kunststof), het gemak in gebruik, een LED lamp voor beter zicht op het werkstuk, een goed geplaatste handgreep voor verplaatsen en een opvangbak voor houtsnippers en zaagsel zijn weer kenmerkend voor de kwaliteit die Lumberjack nastreeft. Eigenschappen Professionele 300 W motor Metalen frame en deuren Sterke tafelverstelling met tandwiel en heugel Verstelbare wielen voor uitlijning Aluminium geleider Aluminium blad Aan twee zijden klemmende geleider voor perfecte haaksinstelling bladgeleiding d.m.v. 3 lagers boven en 3 lagers onder LED werklamp Gegoten aluminium wielen (zaagblad) Verstelbare bovengeleider af te stellen op de dikte van het hout Quick-release zaagblad spanning Lade voor stof en houtspaanders Goedgeplaatste draaggreep

Einhell TC-SB 200/1 Lintzaag - 250 W - Uitlading: 200 mm - Lengte zaagband: 1400
Einhell TC-SB 200/1 Lintzaag - 250 W - Uitlading: 200 mm - Lengte zaagband: 1400*

BuyBay:
A
smile

in return

Einhell TC-SB 200/1 Lintzaag - 250 W - Uitlading: 200 mm - Lengte zaagband: 1400 mm

Wij zijn BuyBay

BuyBay is een Tech bedrijf dat e-tailers, fabrikanten en distributeurs helpt hun retourproducten te verkopen aan nieuwe eigenaren. Dat doen we met, door onszelf ontwikkelde, slimme software.

Deze software zorgt voor een optimale match met kopers en voor een soepele herdistributie met een optimaal rendement voor alle partners.

Zo geven we teruggestuurde producten een tweede leven, maken we alle betrokkenen maximaal blij en wordt de wereld een beetje duurzamer.

Betaling

Wij accepteren alleen PayPal. Neem contact met ons op als u niet met PayPal kunt betalen. Wij verzenden uw aankoop binnen 2 dagen na ontvangst van betaling. Wanneer u een product retourneert, wordt de betaling ook via PayPal uitgevoerd.

Verzendbeleid

Verzending duurt meestal 2-3 werkdagen. Wij verzenden naar de volgende Europese landen: Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Oostenrijk, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. We kunnen ook verzenden naar andere landen binnen de EU. Al onze goederen worden met tracking verstuurd.

Retourenbeleid

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met het product, neem dan contact met ons op om het product retour te zenden. Het artikel moet binnen 14 dagen worden geretourneerd om uw geld terug te krijgen. BuyBay helpt u met een retourlabel om geen onnodige hoge kosten te maken.

Kwaliteit

Alle producten die wij verkopen worden zorgvuldig gecontroleerd door ons team van experts. De artikelen kunnen lichte gebruikerssporen bevatten en de doos kan geopend zijn geweest voor kwaliteitsdoeleinden. Zichtbare schade wordt altijd aangegeven in de beschrijving van het product.

Heeft u vragen?

We zijn er om u te helpen. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

]]>

DE TWEEDE KEUZE
GN5078 Silverline Lintzaag Mes 10tpi DIY elektrisch Gereedschap Accessoires
GN5078 Silverline Lintzaag Mes 10tpi DIY elektrisch Gereedschap Accessoires*
 • gratis levering
 • expressdiensten beschikbaar
 • uitstekende feedback
 • winkel met vertrouwen

GN5078 Silverline Lintzaag Mes 10tpi DIY elektrisch Gereedschap Accessoires

Premium kwaliteit CS80 carbon verenstaal. Voor het zagen van non-ferro metalen, kunststoffen en hout. Formaat: 1425 x 6.35 x 0,35 mm.

Vermeldingen Details

Betaling en verzendkosten

Klantenservice

Garantie en retourneren

Bij het maken van een aankoop van een van onze aanbiedingen op eBay u het aangaan van een overeenkomst beheerst door onze algemene voorwaarden. Zorg ervoor dat u hebt gelezen deze alvorens uw aankoop.

Wij zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en alle elektrische items die een plug nodig worden geleverd met een 3-pins UK stekker, tenzij anders vermeld.

De getoonde afbeeldingen zijn voor demonstratiedoeleinden.

Product komt overeen met beschrijving, maar kunnen afwijken van de weergegeven afbeeldingen.

Voor zorgen maakt over hoe een product eruit ziet neem dan contact met ons op alvorens te bestellen.

Wij accepteren betalingen via PayPal, met eender welke credit / debit card (via Paypal)

Al onze aanbiedingen zijn inclusief BTW tegen het huidige tarief.

Wij verzenden bestellingen van maandag tot vrijdag. Ontvangen orders in het weekend / op feestdagen worden verzonden de volgende werkdag.

Wij streven ernaar om alle bestellingen die koerier levering op dezelfde dag, zolang de betaling is ontvangen en de bestelling wordt bevestigd door 15:00 verzenden.

Wij streven ernaar om alle andere bestellingen die zijn betaald en bevestigd voor 16.00 uur op dezelfde dag te verzenden.

Orders die na deze tijd worden verzonden op de volgende werkdag.

Verzoeken om koeriers naar UK adressen die een zeereis te betrekken zijn onderworpen aan een nieuwe aanklacht, die we zullen contact met u opnemen wanneer u een bestelling plaatst.

Elke bestelling geplaatst met behulp van een onbevestigd PayPal afleveradres kan onderworpen zijn aan het controleren van vertraging of annulering.

Voor volledige informatie kijk dan op onze Algemene Voorwaarden.

We zijn trots op ervoor te zorgen dat elke klant tevreden vóór, tijdens en na een verkoop is voltooid. Als u vragen heeft over een van onze items te koop of elke volgorde die u hebt geplaatst stuur ons dan een eBay bericht.

We hebben een toegewijd team dat 7 dagen per week te volgen en reageren op eBay berichten.

Vanwege het grote aantal reacties die wij ontvangen elke dag, we rekenen op eBay geautomatiseerd systeem voor het verlaten van feedback over de ontvangst van de beoordelingen door.

Als u overweegt een negatieve feedback of lage gedetailleerde verkopersbeoordelingen gelieve ons te contacteren alvorens dit te doen, zodat wij uw zorgen en reden recht te zetten voor het verlaten van dergelijke feedback.

Tenzij anders vermeld alle items worden geleverd met een 12 maanden terugkeer naar de basis garantie.

Als u van gedachten verandert over uw aankoop kunt u een terugkeer voor terugbetaling binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling te vragen.

Als u een item dat onjuiste of defecte bij het eerste gebruik is ontvangen zullen wij de kosten van het terugzenden van het product naar ons voor vervanging of terugbetaling.

Als een product een defect in de garantieperiode kunt u contact met ons op voor diagnostische hulp en keert terug indien nodig.

Alle winst moet worden gemachtigd alvorens terug wordt gestuurd, zodat het rendement wordt ontvangen op het juiste adres en kan worden behandeld door onze afdeling terug in de de meest efficiënte wijze.

Neem dan contact met ons op via eBay berichten vergunning ontvangen voor alles terugkeert. Tijdens dat proces zal u worden uitgegeven met een RMA-nummer.

Please ensure any item returned is sufficiently packaged as items damaged in transit not reported before return will invalidate your warranty.

Gelieve het verkrijgen van een bewijs van detachering bij gebruik van Royal Mail.

Gelieve uw eigen terugkeer adres op de achterzijde van de verpakking in het geval er een probleem leveren aan ons.

Zorg ervoor dat het pakket terug te sturen heeft het RMA-nummer duidelijk op de buitenkant van de verpakking gemerkt.

Alle verzendkosten kosten in verband met de terugkeer van ongewenste items zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

Voor volledige informatie kijk dan op onze Algemene Voorwaarden.

GN5079 Silverline Lintzaag Mes 14tpi DIY elektrisch Gereedschap Accessoires
GN5079 Silverline Lintzaag Mes 14tpi DIY elektrisch Gereedschap Accessoires*
 • gratis levering
 • expressdiensten beschikbaar
 • uitstekende feedback
 • winkel met vertrouwen

GN5079 Silverline Lintzaag Mes 14tpi DIY elektrisch Gereedschap Accessoires

Premium kwaliteit CS80 carbon verenstaal. Voor het zagen van non-ferro metalen, kunststoffen en hout. Formaat: 1425 x 6.35 x 0,35 mm.

Vermeldingen Details

Betaling en verzendkosten

Klantenservice

Garantie en retourneren

Bij het maken van een aankoop van een van onze aanbiedingen op eBay u het aangaan van een overeenkomst beheerst door onze algemene voorwaarden. Zorg ervoor dat u hebt gelezen deze alvorens uw aankoop.

Wij zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en alle elektrische items die een plug nodig worden geleverd met een 3-pins UK stekker, tenzij anders vermeld.

De getoonde afbeeldingen zijn voor demonstratiedoeleinden.

Product komt overeen met beschrijving, maar kunnen afwijken van de weergegeven afbeeldingen.

Voor zorgen maakt over hoe een product eruit ziet neem dan contact met ons op alvorens te bestellen.

Wij accepteren betalingen via PayPal, met eender welke credit / debit card (via Paypal)

Al onze aanbiedingen zijn inclusief BTW tegen het huidige tarief.

Wij verzenden bestellingen van maandag tot vrijdag. Ontvangen orders in het weekend / op feestdagen worden verzonden de volgende werkdag.

Wij streven ernaar om alle bestellingen die koerier levering op dezelfde dag, zolang de betaling is ontvangen en de bestelling wordt bevestigd door 15:00 verzenden.

Wij streven ernaar om alle andere bestellingen die zijn betaald en bevestigd voor 16.00 uur op dezelfde dag te verzenden.

Orders die na deze tijd worden verzonden op de volgende werkdag.

Verzoeken om koeriers naar UK adressen die een zeereis te betrekken zijn onderworpen aan een nieuwe aanklacht, die we zullen contact met u opnemen wanneer u een bestelling plaatst.

Elke bestelling geplaatst met behulp van een onbevestigd PayPal afleveradres kan onderworpen zijn aan het controleren van vertraging of annulering.

Voor volledige informatie kijk dan op onze Algemene Voorwaarden.

We zijn trots op ervoor te zorgen dat elke klant tevreden vóór, tijdens en na een verkoop is voltooid. Als u vragen heeft over een van onze items te koop of elke volgorde die u hebt geplaatst stuur ons dan een eBay bericht.

We hebben een toegewijd team dat 7 dagen per week te volgen en reageren op eBay berichten.

Vanwege het grote aantal reacties die wij ontvangen elke dag, we rekenen op eBay geautomatiseerd systeem voor het verlaten van feedback over de ontvangst van de beoordelingen door.

Als u overweegt een negatieve feedback of lage gedetailleerde verkopersbeoordelingen gelieve ons te contacteren alvorens dit te doen, zodat wij uw zorgen en reden recht te zetten voor het verlaten van dergelijke feedback.

Tenzij anders vermeld alle items worden geleverd met een 12 maanden terugkeer naar de basis garantie.

Als u van gedachten verandert over uw aankoop kunt u een terugkeer voor terugbetaling binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling te vragen.

Als u een item dat onjuiste of defecte bij het eerste gebruik is ontvangen zullen wij de kosten van het terugzenden van het product naar ons voor vervanging of terugbetaling.

Als een product een defect in de garantieperiode kunt u contact met ons op voor diagnostische hulp en keert terug indien nodig.

Alle winst moet worden gemachtigd alvorens terug wordt gestuurd, zodat het rendement wordt ontvangen op het juiste adres en kan worden behandeld door onze afdeling terug in de de meest efficiënte wijze.

Neem dan contact met ons op via eBay berichten vergunning ontvangen voor alles terugkeert. Tijdens dat proces zal u worden uitgegeven met een RMA-nummer.

Please ensure any item returned is sufficiently packaged as items damaged in transit not reported before return will invalidate your warranty.

Gelieve het verkrijgen van een bewijs van detachering bij gebruik van Royal Mail.

Gelieve uw eigen terugkeer adres op de achterzijde van de verpakking in het geval er een probleem leveren aan ons.

Zorg ervoor dat het pakket terug te sturen heeft het RMA-nummer duidelijk op de buitenkant van de verpakking gemerkt.

Alle verzendkosten kosten in verband met de terugkeer van ongewenste items zijn de verantwoordelijkheid van de klant.

Voor volledige informatie kijk dan op onze Algemene Voorwaarden.

Hoe tevreden de klanten zijn met het betreffende product blijkt heel goed uit de reviews en evaluaties geschreven door de kopers. Maar natuurlijk moet iedere koper zelf weten wat hij wil en welke eisen hij aan het Lintzaag product stelt.

Het is ook aan te raden om een aantal klantbeoordelingen te lezen. Omdat veel producten om een subjectieve reden een slechte beoordeling krijgen. Dit betekent echter niet dat het genoemde negatieve aspect u ook moet storen.


Consumentenbond Koopadvies voor Lintzaag

Er zijn tal van redenen om te zoeken naar goedkope Lintzaag voor een goede prijs. Misschien bent u een koopjesjager die er gewoonweg van geniet om de beste prijs te vinden voor het product dat u wilt hebben. Of u wilt een product maar één keer uitproberen voor beginners. De goedkoopste aanbiedingen vind je meestal op eBay, de goedkopere producten – zelfs de testwinnaars – zijn zelden te vinden bij andere aanbieders.

Er zijn echter een aantal dingen waar je je bewust van moet zijn voordat je Lintzaag koopt. Allereerst moet u de volgende vragen zelf beantwoorden:

 • Hoeveel wil ik uitgeven?
 • Moet het eerder een goedkoop product of een merkapparaat zijn?
 • Welke maat, kleur en kenmerken moet het product hebben?
 • Waar is het ideale gewicht?
 • Zijn er ervaringen of testrapporten voor het betreffende product?
 • Hoe waarderen klanten het Lintzaag product?

Interessante Lintzaag video’s

Als u wilt dat wij u helpen bij de aankoop van Lintzaag, is de eerste vraag precies wat u wilt. Want misschien heb je al een soortgelijk product en wil je het vervangen, bijvoorbeeld als je een vergelijking hebt gemaakt en de huidige testwinnaar wilt kopen.

Misschien bent u op zoek naar een goedkoop Lintzaag product om mee te beginnen, dat u uitgebreid wilt testen om uw eerste ervaring op te doen. Het maakt niet uit waarom u op zoek bent, wij zullen altijd proberen om u te ondersteunen buiten de test, zodat u het best mogelijke item voor uw behoeften te vinden.

Natuurlijk kunnen we hier een collectie producten presenteren, maar dat helpt u niet. Integendeel, je zou alleen ontevreden en gefrustreerd zijn na de aankoop, omdat je niet de mogelijkheid hebt om te vergelijken. Daarom geven wij u hier een compilatie van goede Lintzaag, die vaak gekocht worden en goede recensies hebben ontvangen van de kopers.


Verdere bronnen en links

Zodra u deze vragen voor uzelf heeft beantwoord, kunt u daadwerkelijk van start gaan. Op deze pagina bieden wij u verschillende gereedschappen waarmee u het juiste Lintzaag product kunt vinden.

Wat we niet konden opnemen in de productvergelijkingwordt zeker bepaald door onze links naar de nuttige informatie die u nodig heeft. Een kleine extra zoekopdracht is altijd geschikt. De links leiden ook tot uitgebreide vergelijkingen van overeenkomstige producten:

We hopen dat we u op uw weg een goede ondersteuning hebben gegeven. We hebben de producten echter niet zelf getest, en zelfs de handige vergelijkingswinnaars maken we niet bekend. Maar op deze pagina bieden we je de bestsellers en highscores van eBay in een duidelijke vorm.
[Recensies: 206 /// Artikel gemiddeld gewaardeerd met: 4.4 van 5.]

Schreibe einen Kommentar

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes