Opslagloods

Beste Opslagloods 2020

Best geteste Opslagloods kopen: Vergelijking & goedkope prijzen

ONZE EERSTE KEUZE
Merk
Voordelig Opslagloods, Complete loods 5x9m
LinkVoordelig Opslagloods, Complete loods 5x9m
Testresultaat
Platz 11,2Sehr gut
Sterkte
 • Nieuw,
 • Gewijzigd object: Ja
 • Bundelaanbieding: Ja
 • MPN: Niet van toepassing
 • Merk: Kroftman Structures
 • Buitenlands product: Ja
 • Onderdeelnummer fabrikant: Niet van toepassing
OffertePrijs checken
ONZE EERSTE KEUZE
Voordelig Opslagloods, Complete loods 5x9m
Merk
Sterkte
 • Nieuw,
 • Gewijzigd object: Ja
 • Bundelaanbieding: Ja
 • MPN: Niet van toepassing
 • Merk: Kroftman Structures
 • Buitenlands product: Ja
 • Onderdeelnummer fabrikant: Niet van toepassing
Het beste product in deze categorie heet Voordelig Opslagloods, Complete loods 5x9m en wordt geproduceerd door de fabrikant . Het product is momenteel de bestseller op eBay en je kunt het kopen voor de gunstige prijs van slechts € 7.744,00 (vanaf: 3. November 2018, 19:56 klok). Onze aanbeveling: Maak altijd een prijsvergelijking om geld te besparen bij online bestellen. Testrapporten van Consumentenbond voor dit product kunnen ook beschikbaar zijn. U vindt ze verderop op de huidige pagina.


Top 10 – beste Opslagloods (Prijs/Kwalitet)

Op eBay staat een Opslagloods-Bestenliste, die uitstekend geschikt is voor het maken van een vergelijking en het vinden van de juiste producten. Onder hen zijn er natuurlijk verschillende testwinnaars. Want er is een goede reden waarom dit de meest populaire producten van de klanten zijn, die ook zeer goed verkopen. Omdat het aantal klanten zo groot is, vertegenwoordigen de producten die hier het best verkopen een goede aanbeveling voor de aankoop. Vaak is de verkoop van deze producten zelfs over een langere periode uitstekend geweest.

ONZE EERSTE KEUZE
Voordelig Opslagloods, Complete loods 5x9m
Voordelig Opslagloods, Complete loods 5x9m*

  Kroftman opslagloodsen E500-serie:E509

Veelal vergunningsvrij te plaatsen!

De E500 opslagloods is een stalen hal van 5,6 meter breed en een minimale lengte van 9,2 meter. U kunt deze lengte oneindig uitbreiden met een veelvoud van 3 meter. Standaard is de nok van de opslagloods 3,4 meter hoog, maar deze is ook op te bouwen met een nokhoogte van 3,0 meter als de bouwvergunning dat vereist. De roldeur, die uit te breiden is met een roldeurmotor, heeft een doorrijhoogte van 2,6 meter.

 

Stalen loods bouwen op elke verharde ondergrond

Kroftman loodsen zijn altijd te plaatsen zonder fundering. Met dit onderscheidende voordeel kunt u enorm besparen op de totale projectkosten. Het plaatsen van een opslagloods kan daardoor veel sneller en goedkoper gerealiseerd worden. De loods is ook te plaatsen op Stelcon®-platen, asfalt, straatwerk en zelfs op ingeklonken zand, grind of puinfractie.

Plaats uw E500 loods mogelijk zonder bouwvergunning

Bij de ontwikkeling van de E500 opslagloods is rekening gehouden met veel voorkomende vergunningsvoorschriften. Afhankelijk van de bouweisen in uw gemeente is deze stalen loods dan ook vaak zonder bouwvergunning te plaatsen. Wilt u weten of dat ook voor uw situatie geldt? Neemt u dan contact op met uw gemeente of  van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Voor detailinformatie stellen we de bouwtekeningen en sterkteberekeningen gratis en geheel vrijblijvend ter beschikking.

 

Bouw zelf uw loods en bespaar montagekosten

Al onze loodsen zijn snel en voordelig zelf op te bouwen. U bespaart daarmee duizenden euro′s montagekosten. Met onze gedetailleerde handleidingen en instructievideo′s ondersteunen we u bij de opbouw van uw stalen hal. Verder heeft u slechts standaard gereedschap, een rolsteiger en een paar handige mensen nodig.

 

Afhankelijk van de regio is het ook mogelijk om de opslagloods door Kroftman te laten plaatsen. Wilt u weten of wij ook in uw regio plaatsen? Op basis van de adresgegevens die u invoert worden automatisch de verzend- en montagemogelijkheden getoond.

 

Creëer eenvoudig een werkplaats, garage of opslaghal

De E500 stalen loods is uitermate geschikt als (tijdelijke) opslaghal, garage of werkplaats. De doorrijhoogte van de roldeur is geschikt voor de meeste kleine bedrijfsvoertuigen. Klanten hebben deze populaire loods bijvoorbeeld ingezet als oldtimer garage, als opslagloods in een containerhaven of op een selfstorage complex. Bekijk onze galerij voor nog meer toepassingen.

VoorraadGenoemde voorraden kunnen afwijken van de actuele voorraad. Wilt u weten of een artikel voorradig is neem dan contact met ons op.Voor specifieke productdetails verwijzen wij u graag naar onze website www.kroftman.comUiteraard kunt u voor nadere productinformatie ook telefonisch contact met ons opnemen: 026-2022094

Breedte566 cmLengteE509: 916cmE512: 1216cmE515: 1516cm Kan tijdens montage worden ingekort.Grotere hal nodig? De E500 hal is te verlengen met een veelvoud van 3 meter.Hoogte277 cm (zijhoogte), 340 cm (nokhoogte)Ook op te bouwen met 300 cm nok- en 237 cm zijhoogte.Maximale sneeuwlast1,5 kN/m² (EN 1991-1-3) i.c.m. windlast van 0,48kN/m²Maximale windlast0,72 kN/m² (EN 1991-1-4) (10Bft) i.c.m. sneeuwlast van 0,85kN/m²Roldeur (inbegrepen)265 x 275 cm (H x B), doorrijhoogte 260 cm, kleur RAL 9003 (signaalwit), met vergrendeling voor hangslot.Loopdeur (inbegrepen)210 x 975 cm (H x B), kleur RAL 9003 (signaalwit), met deurknop en cilinderslot.BeplatingHogesterkte-staal S320, dikte 0,5 mm (NEN-EN 10169), kleur RAL9001 (crèmewit).LichtplatenE509: 4 stuksE512: 6 stuksE515: 8 stuksOpties- Roldeurmotor- Grondpennen- Dakgoten en regenpijpen in parelmoer-lichtgrijs of antraciet

Hoe tevreden de klanten zijn met het betreffende product blijkt heel goed uit de reviews en evaluaties geschreven door de kopers. Maar natuurlijk moet iedere koper zelf weten wat hij wil en welke eisen hij aan het Opslagloods product stelt.

Het is ook aan te raden om een aantal klantbeoordelingen te lezen. Omdat veel producten om een subjectieve reden een slechte beoordeling krijgen. Dit betekent echter niet dat het genoemde negatieve aspect u ook moet storen.


Consumentenbond Koopadvies voor Opslagloods

Er zijn tal van redenen om te zoeken naar goedkope Opslagloods voor een goede prijs. Misschien bent u een koopjesjager die er gewoonweg van geniet om de beste prijs te vinden voor het product dat u wilt hebben. Of u wilt een product maar één keer uitproberen voor beginners. De goedkoopste aanbiedingen vind je meestal op eBay, de goedkopere producten – zelfs de testwinnaars – zijn zelden te vinden bij andere aanbieders.

Er zijn echter een aantal dingen waar je je bewust van moet zijn voordat je Opslagloods koopt. Allereerst moet u de volgende vragen zelf beantwoorden:

 • Hoeveel wil ik uitgeven?
 • Moet het eerder een goedkoop product of een merkapparaat zijn?
 • Welke maat, kleur en kenmerken moet het product hebben?
 • Waar is het ideale gewicht?
 • Zijn er ervaringen of testrapporten voor het betreffende product?
 • Hoe waarderen klanten het Opslagloods product?

Interessante Opslagloods video’s

Als u wilt dat wij u helpen bij de aankoop van Opslagloods, is de eerste vraag precies wat u wilt. Want misschien heb je al een soortgelijk product en wil je het vervangen, bijvoorbeeld als je een vergelijking hebt gemaakt en de huidige testwinnaar wilt kopen.

Misschien bent u op zoek naar een goedkoop Opslagloods product om mee te beginnen, dat u uitgebreid wilt testen om uw eerste ervaring op te doen. Het maakt niet uit waarom u op zoek bent, wij zullen altijd proberen om u te ondersteunen buiten de test, zodat u het best mogelijke item voor uw behoeften te vinden.

Ups, hier ist wohl etwas schief gelaufen 🙁

Natuurlijk kunnen we hier een collectie producten presenteren, maar dat helpt u niet. Integendeel, je zou alleen ontevreden en gefrustreerd zijn na de aankoop, omdat je niet de mogelijkheid hebt om te vergelijken. Daarom geven wij u hier een compilatie van goede Opslagloods, die vaak gekocht worden en goede recensies hebben ontvangen van de kopers.


Verdere bronnen en links

Zodra u deze vragen voor uzelf heeft beantwoord, kunt u daadwerkelijk van start gaan. Op deze pagina bieden wij u verschillende gereedschappen waarmee u het juiste Opslagloods product kunt vinden.

Wat we niet konden opnemen in de productvergelijkingwordt zeker bepaald door onze links naar de nuttige informatie die u nodig heeft. Een kleine extra zoekopdracht is altijd geschikt. De links leiden ook tot uitgebreide vergelijkingen van overeenkomstige producten:

We hopen dat we u op uw weg een goede ondersteuning hebben gegeven. We hebben de producten echter niet zelf getest, en zelfs de handige vergelijkingswinnaars maken we niet bekend. Maar op deze pagina bieden we je de bestsellers en highscores van eBay in een duidelijke vorm.
[Recensies: 377 /// Artikel gemiddeld gewaardeerd met: 4.16 van 5.]

Schreibe einen Kommentar

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes