Tuinkassen

Beste Tuinkassen 2020

Best geteste Tuinkassen kopen: Vergelijking & goedkope prijzen

ONZE EERSTE KEUZE
Merk
Broeikas serre tuinkas kweekkas tomato planten kas tuinkassen film 186x120x190
LinkBroeikas serre tuinkas kweekkas tomato planten kas tuinkassen film 186x120x190
Testresultaat
Platz 11,2Sehr gut
Sterkte
 • Nieuw,
 • Merk: TecTake
 • MPN: 401861
OffertePrijs checken
ONZE EERSTE KEUZE
Broeikas serre tuinkas kweekkas tomato planten kas tuinkassen film 186x120x190
Merk
Sterkte
 • Nieuw,
 • Merk: TecTake
 • MPN: 401861
Het beste product in deze categorie heet Broeikas serre tuinkas kweekkas tomato planten kas tuinkassen film 186x120x190 en wordt geproduceerd door de fabrikant . Het product is momenteel de bestseller op eBay en je kunt het kopen voor de gunstige prijs van slechts € 43,90 (vanaf: 4. November 2018, 18:35 klok). Onze aanbeveling: Maak altijd een prijsvergelijking om geld te besparen bij online bestellen. Testrapporten van Consumentenbond voor dit product kunnen ook beschikbaar zijn. U vindt ze verderop op de huidige pagina.


Top 10 – beste Tuinkassen (Prijs/Kwalitet)

Op eBay staat een Tuinkassen-Bestenliste, die uitstekend geschikt is voor het maken van een vergelijking en het vinden van de juiste producten. Onder hen zijn er natuurlijk verschillende testwinnaars. Want er is een goede reden waarom dit de meest populaire producten van de klanten zijn, die ook zeer goed verkopen. Omdat het aantal klanten zo groot is, vertegenwoordigen de producten die hier het best verkopen een goede aanbeveling voor de aankoop. Vaak is de verkoop van deze producten zelfs over een langere periode uitstekend geweest.

ONZE EERSTE KEUZE
Broeikas serre tuinkas kweekkas tomato planten kas tuinkassen film 186x120x190
Broeikas serre tuinkas kweekkas tomato planten kas tuinkassen film 186x120x190*

  Premium Auction Tools - Cross-Selling loading...2018-11-02 10:03 - 273436575165

  Broeikas met folie

  Deze handige kas is ideaal voor het kweken van planten in uw moestuin. Kweek gewoon uw eigen groenten, fruit en kruiden. Met uw eigen broeikas kunt u door de hogere warmte en luchtvochtigheid binnen zeer goede resultaten bereiken bij de teelt van bijvoorbeeld tomatenplanten. Daarnaast biedt ons tuinhuisje een perfecte bescherming tegen weersinvloeden als wind, regen of hagel en ook extreme zonneschijn. De frameconstructie van gepoedercoat staal is stabiel en robuust. De duurzame folie bestaat uit slijtvast, UV-bestendig PE-materiaal (polyethyleen 135 g/m²). Het is bestand tegen vorst en beschermt de planten daar ook tegen.

  Highlights

  • Stevige stalen frameconstructie
  • Voldoende hoogte voor veel groente- en fruitsoorten
  • Meer werkruimte door een kweekwerkblad met 4 metalen roosters
  • Beschermt planten tegen kou, regen, hagel, wind en vorst
  • UV-bescherming door middel van UV-bestendig PE rasterfolie
  • Entree: 60 x 157 cm roll-up en af te sluiten
  • Extra stevigheid door 4 haringen en scheerlijnen

  Notitie

  De serre moet aan de weersomstandigheden ter plaatse aangepast en ten gevolge daarvan voldoende in de bodem verankerd worden. De meegeleverde trekhaken en haringen bieden alleen extra ondersteuning.

  Technische Details

  • Totaal afmetingen (LxBxH): 186 x 120 x 190 cm
  • Dakrandhoogte: 150 cm
  • Oppervlakte: ong. 2,2 m²
  • Inhoud: ong. 3,6 m³                                   
  • Breedte kweekplank: 30 cm hoogte van 2 / 67 cm
  • Entree met rits (BxH): 60 x 157 cm
  • Stalen frame: Ø 16 mm
  • Gewicht: 8,9 kg
  • Folie: Transparant / wit
  • Materiaal: stalen frame, gepoedercoat, plastic connectoren, polyethyleen 135g / m² UV-gestabiliseerd rasterfolie

  Kleur: Wit

  Omvang van de levering

  • 1 kas inclusief rasterfolie
  • 4 haringen met scheerlijnen 
  • Montage-instructie met afbeeldingen

  Artikel die Sie auch interessieren könntenPremium Auction Tools - Cross-Selling loading...2018-11-02 10:03 - 273436575165 Betaling

  We bieden u de volgende betaalmogelijkheden aan :

  Belangrijke medeling voor een betaling via bankoverschrijving : Bij overschrijvingen moet u bij de betaling het opdrachtnummer en uw eBay gebruikersnaam vermelden, het opdrachtnummer ontvangt u via email. Anders kan het tot vertraging leiden bij het verwerken van de betalingen. Betalingen op rekening of onder rembours zijn niet mogelijk. Uw factuur : Alle prijzen zijn inclusief BTW , exclusief de vermelde verzendkosten.

  Verzending

  Verzending bij betaling middels PayPal Wanneer uw betaling via Paypal voor 14:00uur succesvol is verwerkt, wordt de bestelling nog dezelfde dag verstuurd. Met uizondering van : leveringen buiten Duitsland. Hiervoor geldt dat de betaling voor 11:00uur succesvol verwerkt moet zijn.

  Verzending bij betaling middels overboeking per bank Heeft u gekozen voor een overboeking per bank, dan wordt uw bestelling direct overgedragen aan de verzendafdeling wanneer we de betaling op onze rekening hebben ontvangen. (Met uitzondering van zaterdagen, zondagen en feestdagen ). Houdt u er a.u.b. rekening mee dat de verwerking van uw betaling tot 3 werkdagen kan duren, voordat de betaling op onze rekening is bijgeschreven.

  Let op De verzending vindt plaats van maandag tot en met vrijdag, met uitzonderingen van feestdagen. U zult begrijpen dat we niet naar parcelshops verzenden. Ook verzending naar eilanden is niet mogelijk.

  Als Ebay Plus koper vindt een retourzending direct via Ebay plaats, opent u daarvoor dan ook een retourmelding via Ebay.

   

  Info

  Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Uw positieve beoordeling is zeer belangrijk voor ons. Wij willen u onze producten op de bestmogelijke manier presenteren en beschrijven. In onze professionele fotostudio maken onze specialisten de digitale fotos en productvideos, zodat u een zo goed mogelijke voorstelling van het artikel krijgt. Een afzonderlijke productbeschrijving incl. technische details wordt door onze technische dienst gemaakt.

  Verzending Wij behandelen uw bestelling direct. Ons streven is om de goederen zo snel mogelijk bij u af te leveren. Wanneer u tevreden bent met onze presentatie, onze service en de verzending, dan vragen wij vriendelijk om een positieve beoordeling. Wanneer u toch een reden heeft voor een klacht, neemt u da a.u.b. contact met ons op en laat ons dan weten wat er mis is, voordat u ons negetief beoordeelt.

  We garanderen dat we u de bestmogelijke oplossing zullen aanbieden.

  Het TecTake Team bedankt u bij voorbaat.

  Copyright 2017 TecTake GmbH

  Hoe tevreden de klanten zijn met het betreffende product blijkt heel goed uit de reviews en evaluaties geschreven door de kopers. Maar natuurlijk moet iedere koper zelf weten wat hij wil en welke eisen hij aan het Tuinkassen product stelt.

  Het is ook aan te raden om een aantal klantbeoordelingen te lezen. Omdat veel producten om een subjectieve reden een slechte beoordeling krijgen. Dit betekent echter niet dat het genoemde negatieve aspect u ook moet storen.


  Consumentenbond Koopadvies voor Tuinkassen

  Er zijn tal van redenen om te zoeken naar goedkope Tuinkassen voor een goede prijs. Misschien bent u een koopjesjager die er gewoonweg van geniet om de beste prijs te vinden voor het product dat u wilt hebben. Of u wilt een product maar één keer uitproberen voor beginners. De goedkoopste aanbiedingen vind je meestal op eBay, de goedkopere producten – zelfs de testwinnaars – zijn zelden te vinden bij andere aanbieders.

  Er zijn echter een aantal dingen waar je je bewust van moet zijn voordat je Tuinkassen koopt. Allereerst moet u de volgende vragen zelf beantwoorden:

  • Hoeveel wil ik uitgeven?
  • Moet het eerder een goedkoop product of een merkapparaat zijn?
  • Welke maat, kleur en kenmerken moet het product hebben?
  • Waar is het ideale gewicht?
  • Zijn er ervaringen of testrapporten voor het betreffende product?
  • Hoe waarderen klanten het Tuinkassen product?

  Interessante Tuinkassen video’s

  Als u wilt dat wij u helpen bij de aankoop van Tuinkassen, is de eerste vraag precies wat u wilt. Want misschien heb je al een soortgelijk product en wil je het vervangen, bijvoorbeeld als je een vergelijking hebt gemaakt en de huidige testwinnaar wilt kopen.

  Misschien bent u op zoek naar een goedkoop Tuinkassen product om mee te beginnen, dat u uitgebreid wilt testen om uw eerste ervaring op te doen. Het maakt niet uit waarom u op zoek bent, wij zullen altijd proberen om u te ondersteunen buiten de test, zodat u het best mogelijke item voor uw behoeften te vinden.

  Natuurlijk kunnen we hier een collectie producten presenteren, maar dat helpt u niet. Integendeel, je zou alleen ontevreden en gefrustreerd zijn na de aankoop, omdat je niet de mogelijkheid hebt om te vergelijken. Daarom geven wij u hier een compilatie van goede Tuinkassen, die vaak gekocht worden en goede recensies hebben ontvangen van de kopers.


  Verdere bronnen en links

  Zodra u deze vragen voor uzelf heeft beantwoord, kunt u daadwerkelijk van start gaan. Op deze pagina bieden wij u verschillende gereedschappen waarmee u het juiste Tuinkassen product kunt vinden.

  Wat we niet konden opnemen in de productvergelijkingwordt zeker bepaald door onze links naar de nuttige informatie die u nodig heeft. Een kleine extra zoekopdracht is altijd geschikt. De links leiden ook tot uitgebreide vergelijkingen van overeenkomstige producten:

  We hopen dat we u op uw weg een goede ondersteuning hebben gegeven. We hebben de producten echter niet zelf getest, en zelfs de handige vergelijkingswinnaars maken we niet bekend. Maar op deze pagina bieden we je de bestsellers en highscores van eBay in een duidelijke vorm.
  [Recensies: 233 /// Artikel gemiddeld gewaardeerd met: 4.3 van 5.]

  Schreibe einen Kommentar

  Power by

  Download Free AZ | Free Wordpress Themes