Antwerpen

Beste Antwerpen 2020

Best geteste Antwerpen kopen: Vergelijking & goedkope prijzen

ONZE EERSTE KEUZE
DE TWEEDE KEUZE
Merk
Southern Netherlands - Antwerpen - Liard 1750ANTWERPEN, alter farbiger Stadtplan, datiert 1910 (Anvers)Southern Netherlands - Antwerpen - Escalin 1623 Briefkaart 20 nov 1911 Antwerpen Amsterdam C (spoor typenraderstempel) ZELDZAAMpostkaart Antwerpen Stabroek Stabroeck T'laageind naar dorp
LinkSouthern Netherlands - Antwerpen - Liard 1750ANTWERPEN, alter farbiger Stadtplan, datiert 1910 (Anvers)Southern Netherlands - Antwerpen - Escalin 1623 Briefkaart 20 nov 1911 Antwerpen Amsterdam C (spoor typenraderstempel) ZELDZAAMpostkaart Antwerpen Stabroek Stabroeck T'laageind naar dorp
Testresultaat
Platz 11,2Sehr gut
Platz 21,4Sehr gut
Platz 31,8Sehr gut
Platz 42,2Gut
Platz 52,5Gut
Sterkte
 • ,
 • ,
 • ,
 • , spoor en post 60 punten
 • Tweedehands, kleine gebruikssporen
 • Oorsprong: Europa
 • Subthema: Antwerpen stabroek
 • Land: belgie
 • Periode: 1914 tot 1918
 • Eigenschappen: Zwart-wit, Beschreven achterzijde (BA)
 • Aantal stukken: 1
 • Kwaliteit: Middelmatig
 • Gewijzigd object: Nee
OffertePrijs checkenPrijs checkenPrijs checkenPrijs checkenPrijs checken
postkaart Antwerpen Stabroek Stabroeck T'laageind naar dorp
Merk
Sterkte
 • Tweedehands, kleine gebruikssporen
 • Oorsprong: Europa
 • Subthema: Antwerpen stabroek
 • Land: belgie
 • Periode: 1914 tot 1918
 • Eigenschappen: Zwart-wit, Beschreven achterzijde (BA)
 • Aantal stukken: 1
 • Kwaliteit: Middelmatig
 • Gewijzigd object: Nee
Het beste product in deze categorie heet Southern Netherlands - Antwerpen - Liard 1750 en wordt geproduceerd door de fabrikant . Het product is momenteel de bestseller op eBay en je kunt het kopen voor de gunstige prijs van slechts € 1,60 (vanaf: 3. November 2018, 19:23 klok). Onze aanbeveling: Maak altijd een prijsvergelijking om geld te besparen bij online bestellen. Testrapporten van Consumentenbond voor dit product kunnen ook beschikbaar zijn. U vindt ze verderop op de huidige pagina.


Top 10 – beste Antwerpen (Prijs/Kwalitet)

Op eBay staat een Antwerpen-Bestenliste, die uitstekend geschikt is voor het maken van een vergelijking en het vinden van de juiste producten. Onder hen zijn er natuurlijk verschillende testwinnaars. Want er is een goede reden waarom dit de meest populaire producten van de klanten zijn, die ook zeer goed verkopen. Omdat het aantal klanten zo groot is, vertegenwoordigen de producten die hier het best verkopen een goede aanbeveling voor de aankoop. Vaak is de verkoop van deze producten zelfs over een langere periode uitstekend geweest.

ONZE EERSTE KEUZE
Southern Netherlands - Antwerpen - Liard 1750
Southern Netherlands - Antwerpen - Liard 1750*

Southern Netherlands - Antwerpen - Liard 1750

ANTWERPEN, alter farbiger Stadtplan, datiert 1910 (Anvers)
ANTWERPEN, alter farbiger Stadtplan, datiert 1910 (Anvers)*

Wichtig für alle Kunden, die mehr als einen Artikel kaufen: ebay zeigt die kumulierten Versandkosten. Bitte bezahlen Sie erst, wenn Sie eine nach unten angepasste Rechnung erhalten haben. Important for all customers who purchase more than one article: ebay shows the accumulated shipping costs. Please pay only when you have received a bill that has been adjusted downwards.

Angeboten wird ein alter farbiger StadtplanANTWERPEN (City) (Anvers)Maßstab: 1:23.000 Format: 26,5 x 21 cm gedruckt: handschriftlich datiert 1910Geographische Anstalt von Wagner & Debes, LeipzigDrucktechnik: vermutlich LithographieErhaltung: sehr gut, s. Bild, produktionsbedingte BügeLandkarte, Landkarten, Graphik, City map, Mappa della città,

DE TWEEDE KEUZE
Southern Netherlands - Antwerpen - Escalin 1623 
Southern Netherlands - Antwerpen - Escalin 1623 *

Southern Netherlands - Antwerpen - Escalin 1623 

Briefkaart 20 nov 1911 Antwerpen Amsterdam C (spoor typenraderstempel) ZELDZAAM
Briefkaart 20 nov 1911 Antwerpen Amsterdam C (spoor typenraderstempel) ZELDZAAM*

Bij aankoop meerdere kavels poststukken kunt u besparen op de verzendkosten.

Verzendkosten:  voor poststukken (tot 20 gram) zijn de verzendkosten 1,00 euro.

Verzendkosten van 20 tot 50 gram is 1,50

Na afloop van de veiling ontvangt u een factuur via e-bay met bank en betaalgegevens (met gecorrigeerde verzendkosten bij aankoop meerdere kavels). Als u wacht met afrekenen i.v.m. lopende biedingen is dat geen probleem. Na afloop van komende veiling ontvangt u gecorrigeerde factuur. Twee weken wachten op komende kavels is geen probleem.

Afrekening anders dan via overschrijving naar bank uitsluitend in overleg.

 

Met vriendelijke groeten van

Wouter van den Bor

postkaart Antwerpen Stabroek Stabroeck T'laageind naar dorp
postkaart Antwerpen Stabroek Stabroeck T'laageind naar dorp*

Postkaart  Antwerpen stabroeck Postzegel afgeweekthoekje sleet

Boten op de Schelde te Antwerpen (56 x 45 cm)
Boten op de Schelde te Antwerpen (56 x 45 cm) *

Olieverf/plaat (oil/board). Afm: 46 x 35 cm, in kader: 56 x 45 cm (framed). Gesigneerd (signed). 

Kan afgehaald worden te Hamme (9220) of Brussel (1000) / Enlèvement possible à Bruxelles

Zie ook mijn andere werken

Lillo Antwerpen 1632 Schelde Hollar
Lillo Antwerpen 1632 Schelde Hollar*

Lillo Antwerpen 1632 Schelde Hollar Lillo – die Sheldekoperets van Wenceslaus Hollar (1607-1677), Tsjechische
graveur,uit de reeks ‘Prospectus aliquot locorum in diversis
Provincis’ gepubliceerd 1632 (?)

prent 4.5x16.5 cm (gemonteerd op dragerpapier), roestvlekjes,
lichte verkleuring

 

Brabant Antwerpen Mereau 1666 Armenpenning
Brabant Antwerpen Mereau 1666 Armenpenning*

Please check out my other items!

Hoe tevreden de klanten zijn met het betreffende product blijkt heel goed uit de reviews en evaluaties geschreven door de kopers. Maar natuurlijk moet iedere koper zelf weten wat hij wil en welke eisen hij aan het Antwerpen product stelt.

Het is ook aan te raden om een aantal klantbeoordelingen te lezen. Omdat veel producten om een subjectieve reden een slechte beoordeling krijgen. Dit betekent echter niet dat het genoemde negatieve aspect u ook moet storen.


Consumentenbond Koopadvies voor Antwerpen

Er zijn tal van redenen om te zoeken naar goedkope Antwerpen voor een goede prijs. Misschien bent u een koopjesjager die er gewoonweg van geniet om de beste prijs te vinden voor het product dat u wilt hebben. Of u wilt een product maar één keer uitproberen voor beginners. De goedkoopste aanbiedingen vind je meestal op eBay, de goedkopere producten – zelfs de testwinnaars – zijn zelden te vinden bij andere aanbieders.

Er zijn echter een aantal dingen waar je je bewust van moet zijn voordat je Antwerpen koopt. Allereerst moet u de volgende vragen zelf beantwoorden:

 • Hoeveel wil ik uitgeven?
 • Moet het eerder een goedkoop product of een merkapparaat zijn?
 • Welke maat, kleur en kenmerken moet het product hebben?
 • Waar is het ideale gewicht?
 • Zijn er ervaringen of testrapporten voor het betreffende product?
 • Hoe waarderen klanten het Antwerpen product?

Interessante Antwerpen video’s

Als u wilt dat wij u helpen bij de aankoop van Antwerpen, is de eerste vraag precies wat u wilt. Want misschien heb je al een soortgelijk product en wil je het vervangen, bijvoorbeeld als je een vergelijking hebt gemaakt en de huidige testwinnaar wilt kopen.

Misschien bent u op zoek naar een goedkoop Antwerpen product om mee te beginnen, dat u uitgebreid wilt testen om uw eerste ervaring op te doen. Het maakt niet uit waarom u op zoek bent, wij zullen altijd proberen om u te ondersteunen buiten de test, zodat u het best mogelijke item voor uw behoeften te vinden.

Natuurlijk kunnen we hier een collectie producten presenteren, maar dat helpt u niet. Integendeel, je zou alleen ontevreden en gefrustreerd zijn na de aankoop, omdat je niet de mogelijkheid hebt om te vergelijken. Daarom geven wij u hier een compilatie van goede Antwerpen, die vaak gekocht worden en goede recensies hebben ontvangen van de kopers.


Verdere bronnen en links

Zodra u deze vragen voor uzelf heeft beantwoord, kunt u daadwerkelijk van start gaan. Op deze pagina bieden wij u verschillende gereedschappen waarmee u het juiste Antwerpen product kunt vinden.

Wat we niet konden opnemen in de productvergelijkingwordt zeker bepaald door onze links naar de nuttige informatie die u nodig heeft. Een kleine extra zoekopdracht is altijd geschikt. De links leiden ook tot uitgebreide vergelijkingen van overeenkomstige producten:

We hopen dat we u op uw weg een goede ondersteuning hebben gegeven. We hebben de producten echter niet zelf getest, en zelfs de handige vergelijkingswinnaars maken we niet bekend. Maar op deze pagina bieden we je de bestsellers en highscores van eBay in een duidelijke vorm.
[Recensies: 220 /// Artikel gemiddeld gewaardeerd met: 4.64 van 5.]

Schreibe einen Kommentar

Power by

Download Free AZ | Free Wordpress Themes